Cei mai buni cai si calareti se intrec la Prejmer pentru Trofeul Cupa Romaniei 2017

Vineri, 14 Iulie 2017, ora 10:56
4332 citiri
Cei mai buni cai si calareti se intrec la Prejmer pentru Trofeul Cupa Romaniei 2017

Federatia Ecvestra Romana, Primaria comunei Prejmer si Clubul Ecvestru 163 Plopi organizeaza Cupa Romaniei la Obstacole 2017, in perioada 13-16 iulie 2017, zilnic intre orele 9:00-17:00.

Timp de 4 zile, concursul aduna la start sportivi debutanti, amatori, copii, juniori, seniori, individual si pe echipe, in total peste 80 de sportivi si 150 de cai care lupta pentru Marele Premiu.

Va fi o competitie dificila, cu probe ce se vor disputa in doua si trei manse. Proba de Nivel C, care presupune o inaltime a obstacolelor de 1,20 m, va face selectia la categoria Copii si Amazoane in vederea participarii la Campionatul European de Copii si Campionatul Balcanic de Amazoane, care se vor desfasura, anul acesta, la Samorin, in Slovacia, respectiv Zhitnitsa, Bulgaria.

Marii castigatori ai trofeului Cupa Romaniei, de anul trecut, campioni nationali, dubli campioni nationali si campioni balcanici, au fost: Al Jamal Dunja cu Gemilio LCS, la Juniori si Tineret, Anne Marie Bianca Bontea cu For Future, la Copii, Maestrul al Sportului, Ionel Bucur, la Seniori si CSM Sibiu, la Echipe (Ionel Bucur, Radu Ilioi, Razvan Bozan).

Centrul Ecvestru "163 Plopi", gazda competitiei de la Prejmer, s-a infiintat in anul 2013.

Are o capacitate de 120 de boxe pentru cazarea cailor si este printre putinele baze ecvestre din Romania, unde se organizeaza concursuri, sub egida Federatiei Ecvestre Romane, pe toata perioada iernii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cupa Romaniei Obstacole 2017, #Federa ia Ecvestra Romana , #Echitatie