Prima licitatie de cai de competitie din Romania

Marti, 29 Mai 2012, ora 17:46
4063 citiri
Prima licitatie de cai de competitie din Romania

O licitatie de cai de competitie va avea loc la Salonul Calului, primul eveniment integrat din Romania dedicat activitatilor economice si de afaceri, sportive si culturale ecvestre, care se va desfasura in premiera pentru Romania, in perioada 21-30 septembrie, langa Bucuresti (DN1).

Derulat pe parcursul a zece zile, Salonul Calului va include actiuni dedicate publicului specializat (proprietari de herghelii, cluburi de echitatie, proprietari de cai, producatori din domeniu), cat si publicului larg si tuturor admiratorilor acestui sport. Evenimentul va gazdui una dintre etapele pentru Europa de Est a competitiilor acredite FEI (Federatia Internationala de Echitatie) - Rolex Grand Prix, cu o larga participare internationala, precum si Concursul international Marele Premiu al Municipiului Bucuresti.

Organizat de clubul de echitatie Equestria, Salonul Calului isi propune sa aduca in Romania modelul faimosului Salon du Cheval din Paris. In premiera pentru Romania, va avea loc prima licitatie de cai de competitie si performanta pentru specialisti sau pasionati de cai.

Agenda evenimentului mai cuprinde prezentari de cai, vanzare directa, standuri de prezentare produse si echipamente ecvestre, alaturi de un amplu program de spectacol ecvestru: parade, acrobatii, dresaj, cascadorii, etc. In prezent, Romania detine locul cinci in lume in ceea ce priveste numarul de cai, iar specialistii occidentali apreciaza ca Romania detine cel mai mare potential in domeniul hergheliilor de cai de curse, din Europa Centrala si de Est.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#licitatie cai competitie Romania, #eveniment cai Romania , #Echitatie