Se apropie Salonul Calului. Pregateste-te pentru un spectacol ecvestru de zile mari

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
1570 citiri
Se apropie Salonul Calului. Pregateste-te pentru un spectacol ecvestru de zile mari

Daca iubesti echitatia si vrei ca si cei mici sa deprinda gustul acestui sport nobil, nu trebuie sa ratezi cea de-a treia editie a Salonului Calului ce incepe chiar la sfarsitul lunii septembrie aproape de Bucuresti.

Mai exact, intre intre 26 septembrie si 5 octombrie, la Baza Hipica Equestria de pe DN 1 Snagov - sat Tancabesti.

Astfel, in intervalul 26-28 septembrie, Salonul Calului va gazdui Competitia nationala de sarituri peste obstacole (CSN), care include 11 probe cu diferite niveluri de dificultate si de varsta, inclusiv cele mai importante si cel mai bine premiate doua probe ale competitiei, Trofeul Equestria, aflat la a doua editie, si Cupa Salonul Calului.

Nivelul de dificultate al probelor variaza de la cele mai usoare probe pentru copii, amatori si cai tineri, la cele cu elemente de dificultate specifice sportivilor experimentati. Vor fi probe de nivel F (cel mai usor), respectiv E, D,C, B si A (cel mai dificil). Fondul total de premiere din competitia nationala se ridica la 28.000 de lei.

Apoi, in intervalul 2-5 octombrie, vei avea parte de patru zile dedicate integral competitiilor sportive de inalta performanta, acreditate international de catre Federatia internationala de echitatie (FEI).

Vei admira 100 de sportivi si 150 de cai in competitie, provenind din tari precum Belgia, Italia, Franta Austria, Bulgaria, Grecia, Croatia, Turcia si Germania. Toti vor concura in cadrul a 15 probe dotate cu premii in valoare totala de 16.000 Euro.

Cele mai importante probe competitionale din cadrul concursului Grand Prix FEI CSI* sunt programate in week-end-ul 4-5 octombrie si includ circuitele VIP Tour, Young Horses Classes Bronze Tour, Silver Tour, Gold Tour,precum si Bucharest International Grand Prix.

Un bilet la Concursul international de sarituri peste obstacole FEI CSI Grand Prix (week-end-ul 4-5 octombrie) costa 50 de lei pe zi pentru adulti si 25 de lei pe zi pentru copiii pana la 12 ani.

In sistemul de abonamente, preturile sunt 80 de lei pentru adulti, respectiv 40 de lei pentru copiii pana la 12 ani.

Poti cumpara inca de pe acum biletele de pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro , in reteaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Libraria "Mihai Eminescu" (Bd. Regina Elisabeta nr.16), precum si de la sediul clubului organizator Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Salonul Calului 2014, #bilete Salonul Calului , #Echitatie