Aparate fitness dotate cu internet: Cum poti face sport oricand

Sambata, 24 August 2013, ora 00:00
4478 citiri
Aparate fitness dotate cu internet: Cum poti face sport oricand
Foto: superyahts.com

Banda de alergat cu conectare la internet te-ar putea ajuta sa integrezi exercitiile fizice in programul tau zilnic. Fie ca alegi sa ai un astfel de aparat acasa, fie ca alegi sa-l instalezi la birou, acum nu mai ai nicio scuza sa nu faci miscare.

Banda nu este singura ta optiune, poti opta si pentru un stepper special, un spinner cu ecran multitouch si chiar un sistem special pentru antrenamente de forta facute acasa.

Run Personal din gama Technogym a fost prima banda de alergat cu conectare la internet, avand VisioWeb integrat, un ecran intuitiv, sensibil la atigere, cu interfata multimedia ce-ti permite sa citesti emailurile si sa accesezi site-urile favorite si comunitatile online.

Alergand pe ea, poti, de asemenea, sa-ti conectezi iPhone-ul la platforma digitala, te poti uita la televizor sau iti poti urmari antrenamentul.

Mai poti incerca si Kinesis Personal, un aparat ce dispune de tehnologia "FullGravity Technology", care permite o miscare 3D naturala si iti permite sa faci peste 200 de exercitii in mai putin de un metru patrat.

Poti face aici exercitii de rezistenta, echilibru, forta si flexibilitate.

Daca iti place sa faci exercitii care stimuleaza muschii picioarelor, in special in partea superioara, atunci poti sa alegi aparatul Cross personal, care se va integra perfect in spatiul elegant de care dispui.

Acum nu mai esti nevoit sa comanzi online toate aceste produse, pentru ca poti gasi accesoriile Technogym chiar in Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparate fitness internet, #banda alergat touchscreen, #aparate Technogym , #Exercitii fitness