Vrei sarbatori fara kilograme in plus? Diversifica antrenamentele!

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
2420 citiri
Vrei sarbatori fara kilograme in plus? Diversifica antrenamentele!

Bucura-te de mesele copioase de sarbatori, fara sa sacrifici silueta. Specialistii iti arata cum sa ai grija de sanatatea ta, fara sa renunti la preparatele de Craciun.

Evitarea celor doua-trei kilograme in plus cu care, statistic, ne pricopsim in perioada sarbatorilor de iarna pare o misiune imposibila, dar nu este chiar asa. Bineinteles, secretul este sa continuam sa facem sport.

"In mod normal ar trebui sa diversificam sau sa intensificam putin antrenamentul. Nu spun ca este nevoie sa stam mai mult in sala, nicidecum. Numai ca, antrenamentele trebuie sa angreneze un consum caloric mai mare, asadar, organismul trebuie supus unor stimuli diferiti, adica exercitii fizice diferite", a explicat Valeriu Popa, de la Body Art Wellness Club, pentru Business24.

Valeriu recomanda antrenamentul cardio: banda, bicicleta, activitatile de grup, clasele de dans, zumba si de ce nu, inotul.

"Nu uita, scopul acestei perioade este de a consuma cat mai multe calorii! Asadar, incepe cu 30 de minute de antrenament cardio, folosind bicicleta normala, eliptica sau banda de alergare. Continua cu o incalzire specifica pentru antrenamentul de forta din sala de fitness. Recomandat dupa incalzire este sa efectuezi un antrenament in circuit, care sa implice cat mai multe grupe musculare. Incheie cu o alta repriza de antrenament cardio de minim 20 min".

Body Art Wellness Club, situat in incinta RIN Grand Hotel din Bucuresti, este singurul club cu program non-stop din Romania, sustine Valeriu Popa. Membrii clubului au acces la clase de aerobic, la sala de fitness, la piscina pentru inot, dar si la jacuzzi si sauna.

#sport de sarbatori, #fitness program de sarbatori, #exercitii sarbatori, #Body Art Wellness Club , #Exercitii fitness