Medalia de aur la gimnastica, pentru Romania, la Campionatele Europene 2012

Duminica, 13 Mai 2012, ora 11:00
3105 citiri
Medalia de aur la gimnastica, pentru Romania, la Campionatele Europene 2012

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles.

Gimnastele au obtinut un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.

Dupa o asteptare de patru ani, gimnastele romance reusesc din nou un titlu continental pe echipe, al 6-lea pe echipe si a 129-a medalie continentala, cu numai doua luni inainte de Jocurile Olimpice de la Londra.

Medalia de argint a revenit Rusiei, cu 175,536 puncte, in timp ce medalia de bronz a fost castigata de Italia - 171,430 puncte.

Duminica editia 2012 a Campionatelor europene feminine de gimnastica artistica se incheie la Bruxelles cu concursurile speciale pe aparate, la junioare si senioare.

La junioare, Romania va fi reprezentata de Andreea Munteanu, la barna si sol, Silvia Zarzu, la sol, si Alina Stanila, la sarituri, in timp ce in reuniunea de gala vor evolua, la toate aparatele, senioarele: Larisa Iordache, la barna, sol si paralele, Catalina Ponor, la sol si barna, si Sandra Isbasa, la sarituri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#medalia de aur gimnastica, #Campionatele Europene 2012 gimnastica, #gimnastica Romania , #Gimnastica