Asta da lovitura perfecta! Setul de crose de golf Bentley da tonul rafinamentului in sport

Sambata, 20 Februarie 2016, ora 00:00
3334 citiri
Asta da lovitura perfecta! Setul de crose de golf Bentley da tonul rafinamentului in sport
Foto: Twitter/MyGolfSpy

Despre designul exclusivist si caracteristicile de lux ale masinilor Bentley nici nu mai are rost sa vorbim. De aceasta data insa, producatorul auto britanic incearca sa surprinda publicul iubitor de sport cu seturi de echipament sportiv personalizate.

Bineinteles, vorbim tot de un sport exclusivist, iar iubitorii golfului au toate motivele sa-si doreasca un set de crose Bentley, in conditiile in care au multiple optiuni pentru personalizarea lor, potrivit Luxatic.

Daca este sa te limitezi doar la o editie de baza a croselor lansate de Bentley,va trebui sa scoti oricum din buzunar minim 3.500 de dolari pentru un set de 8 piese clasice forjate din otel.

Adauga si driverul si crosa flat stick (putter) cu preturi de 750, respectiv 500 de dolari si ai dat deja o lovitura "birdie" care se apropie de 5.000 de dolari.

Partea buna este ca daca vrei sa faci din crosele Bentley un simbol al elegantei rafinate, care te caracterizeaza, nu exista niciun impediment in acest sens.

Materialele speciale din catre sunt realizate tijele croselor, pielea de aligator adaugata manerului pot ridica costul echipamentului, dar iti asigura si o imagine de invidiat.

Cu un astfel de echipament vei putea face senzatie inclusiv pe traseul clubului de golf Bentley din Essex, detinut de producatorul auto.

In plus, gama ultra-lux este relizata din metale rare folosite in industria spatiala la construirea satelitilor militari si de telecomunicatii, in acest caz exceptionalul set de crose atingand valoarea de 120.000 de dolari.

#accesorii Bentley, #set crose golf Bentley, #sporturi exclusiviste , #Golf