Cele mai exotice terenuri de golf din lume (Galerie foto)

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 12:28
4288 citiri
Cele mai exotice terenuri de golf din lume (Galerie foto)

Terenuri de golf situate pe malul marii sau pe plantatii de maslini se gasesc pe lista celor mai exotice locatii in care poti practica "spotul elitelor".

Afla care sunt cele mai exotice locatii pentru terenurile de golf din intreaga lume, intr-un top Businessinsider.

Ventura Golf, Sicilia

Ventura Golf si Spa Resort din Sicilia s-a deschis in 2010. Terenul de golf, proiectat de Kyle Phillips se intinde pe 6.816 de metri pe coasta marii Mediterane.

Kauri Cliffs, Noua Zeelanda

Terenul de golf proiectat de David Harman este situat intr-o unitate de cazare de cinci stele de pe coasta oceanului Atlantic. Terenul, cu sase gauri are 6.506 de metri.

Falsterbo Golfklubb, Suedia

Terenul de golf se afla pe Falsterbo, peninsula situata in Suedia, fiind o locatie preferata si de practicantii birdwatchingului, arta privitului pasarilor.

Mission Hills Golf Club, China

Clubul de golf Mission Hills este situat in Hainan Island, printre cele 10 terenuri de golf printre care se numara si Blackstone, terenul proiectat de Brian Curley.

Elea Golf Club, Cipru

Localizat in Paphos, acest teren de golf care se intinde pe 6.192 metri se intinde pe o plantatie de maslini.

Yas Links Abu Dhabi

Unul dintre cele mai recent construite terenuri de golf din UAE, Yas Links este situat pe Golful Persic avand peste 7.394 de metri.

Terenul de golf Danang, Vietnam

Terenul de golf Danang, proiectat de Greg Norman se afla la o ora de mers de Hanoi. Terenul se intinde pe 6.558 de metri.

Leopard Creek, Africa de Sud

Terenul de golf Leopard Creek se gaseste langa granita de sud a tarii, in parcul National Kruger. Terenul se intinde pe o suprafata de 6.529 de metri.

#terenuri golf exotice, #terenuri golf spectaculoase, #cele mai interesante terenuri de golf , #Golf