Cupa ECCO la golf, organizata pentru prima data in Romania

Miercuri, 13 Aprilie 2016, ora 15:55
1729 citiri
Cupa ECCO la golf, organizata pentru prima data in Romania

ECCO si Asociatia GolfLab Academy vor organiza pentru prima data in Romania Cupa ECCO la Golf. Evenimentul va avea loc in data de 16 Aprilie 2016 la Golf Club Paul Tomita din localitatea Pianu de Jos, judet Alba.

ECCO organizeaza Professional Golf Tour in Danemarca de mai multi ani, asa ca in acest an a hotarat sa organizeze Cupa ECCO la Golf in Romania, alaturi de Asociatia GolfLab Academy, care la randul sau, are o experienta de peste 10 ani in organizarea de competitii in acest domeniu, se arata intr-un comunicat remis Business24.

"Cu ocazia competitiei Cupa ECCO la Golf, dorim sa lansam Colectia ECCO Golf si in Romania, in cateva magazine reprezentative pentru tara noastra, inclusiv in magazinul online www.ecco-shoes.ro", sustine Victor Tighinean, General Manager ECCO pentru Romania, Croatia, Slovenia, Ungaria si Serbia.

"Prin organizarea competitiei Cupa ECCO la Golf, Asociatia GolfLab Academy isi propune sa aduca impreuna comunitatea de golf din Transilvania. Asteptarile nostre ca organizatori: multa buna dispozitie, lovituri bune, vreme frumoasa si o atmosfera exceptionala! Multumim sponsorului ECCO pentru tot sprijinul acordat si speram sa facem din Cupa ECCO la Golf o traditie. Succes tuturor celor care concureaza!", a declarat si Mircea Stoica, Presedinte al Asociatiei GolfLab Academy.

Competitia va avea trei categorii cu cate trei premii la fiecare categorie, premiile constand in articole speciale din colectia ECCO Golf.

Legatura dintre brandul ECCO si golf a inceput in anul 1994, cand Dieter Kasprzak, CEO, ECCO Sko A/S and Premium 109 Collection Designer a inceput sa joace golf.

"Imi amintesc clar prima mea lovitura si cat de inconfortabili erau pantofii mei de golf. In acea zi mi-a venit idea de a crea linia speciala de incaltaminte ECCO golf. Singura noastra preocupare a fost aceea de a crea pantofi de golf care sa vina in sprijinul jucatorului, astfel incat el sa se poata concentra 100% pe jocul sau si sa nu isi mai faca griji cu privire la picioarele lui", povesteste Dieter Kasprzak.

ECCO a reusit acest lucru in 2015, cand a participat la cea mai mare reuniune anuala a industriei de golf si a lansat editia limitata de pantofi pentru golf sub semnatura jucatorului de golf Graeme McDowell, care completeaza lista jucatorilor de golf ce poarta incaltaminte ECCO: Marcel Siem, Fred Couples, Ernie Els, Graeme McDowell, Thomas Bjorn, Thongchai Jaidee, Andreas Harto, Wu Ashun, Will Wilcox, JB Hansen, Belen Mozo, Caroline Masson si Gerina Piller.

In februarie 2016, leader-ul mondial in incaltaminte pentru golf si-a anuntat parteneriatul cu Asian Tour ca Official Footwear Supplier.

#Cupa ECCO Golf 2016, #cupa golf Alba, #teren golf Romania , #Golf