Dan Pazara (Petrom), la Golf CEO Challenge: Daca nu castigi, mai e si anul viitor

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
2578 citiri
Dan Pazara (Petrom), la Golf CEO Challenge: Daca nu castigi, mai e si anul viitor

Campionatul anual de golf dedicat executivilor de top si antreprenorilor incepe sambata la BlackSeaRama Golf & Villas, un resort de lux, langa Balcic. Premiul nu conteaza, spune Dan Pazara de la Petrom, ci placerea oamenilor de afaceri de a juca impreuna golf.

Evenimentul este inclus, incepand cu acest an, in cel mai amplu sistem de campionate sportive pe echipe adresat companiilor din Romania, Romanian Corporate Sports.

Dan Pazara, director de Comunicare al Petrom si unul dintre cei care participa la competitie, sustine ca joaca golf inca din 1982.

"Am invatat sa joc in America, cand eram in liceu si vara lucram pe post de caddy (n.r.: persoana care cara sacul cu crose) pe terenurile de golf", a declarat Pazara pentru Business24.

Pasiunea sa pentru golf s-a pastrat pana acum, cand joaca in fiecare weekend, de cele mai multe ori chiar pe terenul din Bulgaria unde va fi organizata competitia, acesta fiind cel mai apropiat teren pe gustul sau.

Golful este o pasiune costisioare, iar investitia sa se ridica la cateva mii de euro la interval de cativa ani, sustine Dan Pazara.

"Un set de crose relativ bune costa in jur de 1.000 de euro. La acestea se adauga pantofi, inca 200 de euro. Cu tot, cam 1.500 euro. Asta numai pentru un set. Daca joci foarte mult golf, iti iei doua-trei seturi, adica le schimbi la doi sau trei ani, cand cheltuiesti cam 1.000 de euro", spune Pazara.

In ciuda faptului ca premiul cel mare este o croaziera, Pazara spune ca nu merge la concurs doar ca sa castige, ci si ca sa ii intalneasca pe ceilalti antreprenori.

"Multi dintre ei sunt prieteni, intrucat cercul e destul de restrans intre romanii care joaca golf. Ii cam stim pe toti si ii vedem aproape in fiecare weekend si ne face mare placere sa fim alaturi", spune Dan Pazara.

"In primul rand, joci sa te distrezi, in al doilea rand, daca castigi foarte bine, daca nu, mai e si anul viitor", concluzioneaza optimist directorul de comunicare al Petrom.

Pe lista celor 40 de participanti se mai afla Tomas Spurny, CEO al BCR, Guy Poupet, CEO al BRD, Christophe Laurent, Deputy CEO al BRD Finance. Robert Rekkers, fost CEO al Bancii Transilvania, Misu Negritoiu, CEO al ING si multi altii.

Organizatorii spera ca Golf Lifestyle Championship sa ajunga una din competitiile sportive de tipul CEO Challenge adresate mediului de afaceri din Romania, pariind pe surprinderea acestora.

#competitie golf, #concurs golf, #concurs golf CEO , #Golf