Tenisii de la Converse sunt din ce in ce mai apreciati si cumparati

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 15:46
1190 citiri
Tenisii de la Converse sunt din ce in ce mai apreciati si cumparati

Conversii sunt foarte cunoscuti in randul tinerilor in primul rand, dar nu numai. Cunoscutii tenisi au un succes extraordinar si in randul persoanelor de varsta a doua, chiar si a treia.

Asta pentru ca, de multe ori, tenisii Converse Chuck Taylor All Star sunt usor de asortat si reprezinta o buna solutie pentru zilele in care te imbraci lejer si intreprinzi activitati normale, cum ar fi shoppingul, plimbarile in aer liber sau iesirile la o cafenea sau cofetarie.

Prima data, firma Converse a scos pe piata o pereche de pantofi sport in 1917, care au fost numiti All Star. Erau confectionati din material, avand talpa de cauciuc si fusesera produsi pentru jucatorii de baschet.

Denumirea de Chuck Taylor vine de la jucatorul de baschet care in 1921 juca pentru o echipa sponsorizata de brandul Converse. De-a lungul timpului, Chuck Taylor a adus foarte multe imbunatatiri pantofilor si devenise imaginea tenisilor mult indragiti in zilele noastre. In prezent, firma apartine companiei Nike, care a cumparat-o in 2003, Converse fiind in pragul falimentului.

Trecerea in compania Nike a insemnat si relansarea produsului. Beneficiind de o campanie de marketing foarte puternica, tenisii Converse au revenit in atentia publicului si au redevenit un articol vestimentar must-have. Vedete din lumea filmului, sportului sau a modei au fost vazute purtand cunoscutii tenisi si acest lucru a fost doar startul unui nou trend, care a devenit un succes imediat. Din punct de vedere al pretului, tenisii Converse Chuck Taylor All Star sunt destul de accesibili pentru toata lumea.

O pereche de tenisi simpli costa aproximativ 170 de lei si se remarca prin comoditate si faptul ca rezista foarte mult timp, indiferent de conditiile in care ii porti. In acest moment, puteti gasi acesti tenisi pe piata in mai multe culori si combinatii de culori. Cei mai cunoscuti sunt acei tenisi din material negru, cu varf alb, de cauciuc, si talpa gri, tot de cauciuc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tenisi Converse, #istorie tenisi Converse, #tenisi Chuck Taylor , #Incaltaminte sport