Revolutia electrica atinge si sectorul moto. Uite ce minune au creat francezii!

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 00:00
4221 citiri
Revolutia electrica atinge si sectorul moto. Uite ce minune au creat francezii!
Foto: Extravaganzi

Nu trebuie neaparat sa simti mirosul gazelor de esapamanent si zumzetul nervos al motorului pentru a te bucura de senzatiile unei ture date pe sosea bine infipt in sa si cu mainile fixate pe coarnele motocicletei.

Motocicletele electrice incep sa devina din ce in ce mai performante, dupa cum dovedesc modelele de la Energica, Alta Motors sau Zero Motorcycles, iar francezii intra si ei in joc cu E-Raw, informeaza Extravaganzi.

E-Raw este un amestec de tehnologie si material natural, cum a fi lemnul din care este construita saua motocicletei electrice, iar designul sau poate fi considerat revolutionar pentru segmentul moto.

Mai mult, partile componente ale motocicletei sunt hand-made, in stil clasic, ceea ce creste valoarea exemplarului electric prezentat de francezi pana la 56.000 euro.

Ramane chestiunea performantei si a calitatii pieselor folosite in asamblarea bestiei, iar inginerii care s-au aplecat asupra modelului E-Raw nu s-au dat inapooi de la a folosi ce e mai bun pe piata pentru a construi motocicleta electrica.

Astfel, E-Raw este dotata cu suspensii Ohlins, frane Beringer, coarne Renthal, jante Excel de 17 inci, iar motorul electric Pymco ii asigura un demaraj 0-100 km/h in 3,5 secunde.

Viteza maxima dezvoltata de motocicleta electrica este de 154 km/h, iar bateria de 10,1 kWh ii confera o autonomie de 185 km. Numarul exemplarelor este limitat la doar 10 piese, iar singura intrebare care ramane este: te simti in stare sa stai in saua neobisnuitei motociclete E-Raw?

#motociclete electrice, #motocicleta E Raw, #motociclism , #Motociclism