Testeaza-ti masculinitatea cu Harley-Davidson!

Sambata, 03 Martie 2012, ora 00:00
3208 citiri
Testeaza-ti masculinitatea cu Harley-Davidson!
Harley-Davidson

Harley-Davidson este un manifest al masculinitatii, este un stil de viata aparte, nu doar o alta marca de motociclete. Asadar, lasa prejudecatile si vino sa traiesti clipa, sa simti adrenalina si sa respiri libertate impreuna cu cel mai respectat club moto: H.O.G.

In perioada 31 martie-1 aprilie 2012, membrii Harley Owner Group (H.O.G.) ii asteapta pe impatimitii de motoare la o noua editie a Harley-Davidson Demo Tour, eveniment in cadrul caruia motociclistii vor avea posibilitatea sa conduca cele 23 de modele ale legendarei marci.

Prin aceste evenimente, Harley Owner Group doreste sa impartaseasca pasiunea pentru motoare cu cat mai multi iubitori ai stilului de viata Harley-Davidson.

Pentru a putea conduce unul dintre cele mai noi modele Harley-Davidson, trebuie sa te inscri pe site-ul oficial si sa vii la intalnire cu carnetul de conducere categoria A si cu un alt act de identitate.

H.O.G., un club nascut din pasiunea pentru Harley

H.O.G. a fost infiintat in 1983 si este in prezent cel mai mare club moto din lume sponsorizat de un producator. Reprezentanta din Romania a fost infiintata oficial in 2008, iar numarul membrilor creste cu fiecare motocicleta Harley cumparata.

Apartenenta la H.O.G. le asigura posesorilor de Harley-Davidson invitatii la evenimentele organizate de chapter-ele din toata lumea, produse exclusive si alte avantaje.

"Misiunea noastra este simpla: ne intalnim, ne conducem motoarele si ne distram", spun reprezentantii H.O.G.

Calitatea de membru al clubului este oferita automat celor care achizitioneaza o motocicleta Harley-Davidson.

Daca vrei si tu sa faci parte din club, ar trebui sa stii ca reprezentanta Harley-Davidson in Romania are o oferta bogata de modele de motociclete, de la clasice, la sport sau turring, iar preturile sunt la fel de variate.

Ele pornesc de la aproximativ 7.000 euro si pot depasi 30.000 euro, in cazul motocicletelor custom.

#motociclete Harley Davidson Romania, #preturi Harley Davidson Romania, #Harley Davidson Owners Group Romania , #Motociclism