Heliski in Muntii Fagaras: Vrei sa schiezi? Ia-ti un munte!

Sambata, 29 Decembrie 2012, ora 00:00
3900 citiri
Heliski in Muntii Fagaras: Vrei sa schiezi? Ia-ti un munte!

Urca in elicopter si lasa-te purtat spre zone in care n-a ajuns clapar de schior iarna asta, pentru o tura de neuitat pe zapada proaspata, neatinsa, prin crestele Muntilor Fagaras.

Turistii au luat deja cu asalt statiunile montane, iar partiile sunt neincapatoare pentru iubitorii sporturilor de iarna.

Daca ai vrea sa mergi si tu la schi, dar toata aglomeratia asta te oboseste, iti recomandam o experienta inedita si exclusivista: heliski-ul.

Aceasta activitate nu le este destinata celor care inca mai incearca partiile de incepatori de pe Valea Prahovei, insa familiile se pot bucura totusi de zborul cu elicopterul, in cazul in care traseul de schi ales ii pune pe unii in dificultate.

Elicopterul pleaca din zona Sibiului, cu maxim 16 participanti la bord (minim 4), catre crestele Fagarasilor, intr-o aventura de trei sau patru ore.

Pretul include doua zboruri pana pe varful crestei montane, doua coborari pe schi (circa 1.500 de metri pe verticala), sonda de avalansa si supravehgerea unui ghid autorizat de Asociatia Ghizilor Montani din Romania.

Fiind vorba despre zbor cu elicopterul, care depinde de conditiile meteo, pilotul poate decide intreruperea sau amanarea misiunii. Tocmai pentru a evita vremea nefavorabila, urmatoarele ture de heliski sunt programate pe 9 si 23 februarie, precum si pe 9 si 23 martie.

Pentru ca greutatea medie a unui pasager trebuie sa fie de 80 de kilograme, un grup de patru participanti nu trebuie sa depaseasca 320 de kilograme, informeaza organizatorii.

De asemenea, aceasta activitate nu le adresata femeilor insarcinate, epilepticilor si celor care au probleme cu inima. Pot participa si copiii care au implinit 14 ani, daca sunt insotiti de un adult.

Aventura costa 2.105 lei de persoana si poate fi rezervata cumparand voucherul corespunzator de pe site-ul activitati-cadou.ro. Mai multe informatii pot fi gasite si pe site-ul heliskiromania.com.

Daca experienta iti pare un pic prea intensa pentru tine, nu uita ca o poti cumpara doar pentru a o face cadou de Sarbatori unui prieten mai indraznet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#heliski Romania, #helischi Romania, #schi elicopter, #elicopter munte, #elicopter cadou , #Ski