Quadrofoil, un ski-jet eco-friendly cum n-ai mai vazut!

Duminica, 10 Aprilie 2016, ora 00:00
2474 citiri
Quadrofoil, un ski-jet eco-friendly cum n-ai mai vazut!
Foto: Quadrofoil

Cel mai nou gadget de vacanta iti va asigura senzatii de neuitat pe lacuri, rauri sau chiar la malul marii, Quadrofoil fiind un inedit ski-jet cu un graf de confort mult mai ridicat decat modelele clasice.

Quadrofoil este eco-friendly si usor de manevrat, iar pasionatii de sporturi nautice din zona Asia-Pacific au sansa sa probeze primii minunatia produsa de firma slovena U-Boat Worx, ski-jet-ul electric fiind prezentat zilele acestea in cadrul Salonului Nautic de la Singapore, dupa cum anunta compania producatoare.

Nu te astepta doar la un ski-jet obisnuit, cu ceva adaosuri extravagante - Quadrofoil este mai mult decat atat!

In primul rand, coca mini-ambarcatiunii de viteza (40 km/h) are un design original, care asigura un confort sporit pentru conducator si pasagerul din spatele sau.

De fapt, materialele compozite din care este realizata aceasta si sistemul de virare si plutire acvaplanata fac dintr-o cursa pe apa cu Quadrofoil o calatorie la fel de relaxanta si stilata ca o plimbare cu trasura prin New York.

Sistemul de manevrare al ambarcatiunii este extrem de simplu, facand gadgetul accesibil pentru un numar foarte mare de clienti. In plus, pozitia conducatorului si a pasagerului este mult mai relaxata, gratie scaunelor cu spatar montate pe traversa.

Avand o greutate de doar 100 kg, Quadrofoil poate fi usor ridicat in remorca unei masini sau pus in cala unui iaht si folosit din plin in cadrul aventurilor acvatice.

Nu este o jucarie pe care sa o folosesti doar pe distante scurte. Sistemul integrat de management al consumului permite bateriilor industriale standard sa asigure o autonomie de 100 km intre doua incarcari pentru modelul Quadrofoil 2S.

Un alt model, cu dotari ceva mai simple, Quadrofoil 2A, va fi lansat abia in 2017, acesta avand o autonomie de doar 50 km.

Insa, Q2S este pregatit pentru lansare inca din vara acestui an, U-Boat Worx acceptand deja precomenzi pentru ski-jet-ul electric.

#ski jet electric, #skijet Quadrofoil, #gadget sporturi nautice, #gadget vacanta , #Ski