Invata sa levitezi cu propriul tau aparat de zbor deasupra apei!

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 00:00
8576 citiri
Invata sa levitezi cu propriul tau aparat de zbor deasupra apei!

Traieste senzatia de levitatie si zbor propulsat pe pielea ta, cu un sistem inedit ce poarta numele "JETLEV-FLYER". Este vorba despre un echipament acvatic care iti permite sa te ridici pana la 10 metri inaltime si zbori cu pana la 75 de kilometri la ora, propulsat prin puterea jetului de apa.

Cele mai noi modele din 2013 sunt 260 si 220, care includ si o barca speciala, toate fiind realizate din LFI, compozit si fibra de sticla.

In cazul in care dispui deja de un jet-ski, poti alege un kit pe care sa il conectezi la barca ta si care iti permite sa te distrezi tot atat de mult ca si cand ai avea echipamentul complet.

Oricare ar fi alegerea ta, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca aceste aparate pot ridica piloti cu inaltimea de la 1.50 metri pana la 2 metri si cu o greutate intre 40 si 150 de kilograme.

Aceste adevarate "masini de zburat" combina puterea motoarelor cu designul unic pentru a te propulsa si a-ti oferi forta necesara astfel incat sa iti pastrezi stabilitatea si controlul in timpul zborului.

Foto: www.jetlev-flyer.com

Ai la indemana o acceleratie prin telecomanda, care iti permite sa faci manevre spectaculoase in aer, la inaltime, dar si sa te scufunzi sub apa.

Iata cateva dintre lucrurile pe care le poti face cu aceasta "jucarie".

Este foarte usor de invatat si manevrat, sustin producatorii. "Oricum, clientii vor fi antrenati de un instructor de zbor profesionist, de la care vor invata procedurile de decolare, zbor, intoarcere, planare, aterizare si scufundare", completeaza acestia.

Foto: www.jetlev-flyer.com

JETLEV-FLYER a obtinut un certificat european, ceea ce atesta calitatile sale la nivel continental si international. Cu aceasta aprobare, JETLEV-FLYER este clasificat drept o barca sportiva de categoria D.

Daca modelul de baza te-a convins, poti cumpara si un kit suplimentar, dar si noi accesorii speciale, precum Twin Seat Jetpack si inca un tub de 15 metri.

Foto: www.jetlev-flyer.com

Twin Seat Jetpack este singurul "aparat de zbor" propulsat prin jet de apa pentru doua persoane, fiind ideal pentru familia ta sau pentru training-ul pe care il vei face tu, la randul tau, pentru prietenii care vor dori sa incerce si ei aceasta "jucarie".

In ceea ce priveste kitul suplimentar, el va fi apreciat mai ales de cei din comunitatea proprietarilor de jetski, pentru ca este facut sa se conecteze la orice jetski Sea-Doo si Yamaha. Este cea mai accesibila modalitate de a zbura cu un jetpack.

Foto: www.jetlev-flyer.com

Un dispozitiv JETLEV-FLYER 260 cu barca inclusa, spre exemplu, costa 99.900 de euro net, pachetul suplimentar pentru doua persoane costa 22.900 de euro, iar kitul suplimentar ce poate fi conectat la jet-ski-ul tau costa doar 12.900 de euro.

"Desigur ca livram si in Romania. Productia se face in Germania, insa distributia este la nivel mondial", a declarat Tanja Tiede, reprezentant al producatorului, pentru Business24.

#jetllev flyer, #zbor deasurpa apei jetski, #aparat zbor deasupra apei , #Sporturi extreme