Vrei adrenalina maxima? Combina schiul cu bungee jumping

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 00:00
2178 citiri
Vrei adrenalina maxima? Combina schiul cu bungee jumping
Bun-J-Ride

Esti un veteran al sporturilor extreme? Daca da, cu siguranta ca te-ai plistisit de banalele sarituri cu coarda, escaladari si rafting. Vestea buna este ca a aparut "Bun-J-Ride", o combinatie nebuna intre schi si bungee-jumping.

Bun-J-Ride este inventia lui Jean-Francois Michelin, un practicant inrarit de bungee jumping, care a supravegheat mii de sarituri in Franta, Noua Zeelanda si Indonezia, relateaza Guardian.co.uk. Numit "Doctorul Apropierii Mortii", acesta a adus Bun-J-Ride in satucul Saint-Jean-de-Sixt, din apropierea statiunilor de schi Grand Bornand si La Clusaz din regiunea Haute-Savoie din Franta.

Michelin si adeptii sau au ridicat o rampa de 40 de metri deasupra unui rau inghetat si au conectat malurile cu o pereche de calbluri. Acest lucru se intampla in luna mai a anului 2009.

Pentru 65 de euro tura, poti sa schiezi, aluneci sau sa te dai cu bicicleta la vale pe o rampa de 28 de metri. Asta nu este tot. La un moment dat esti aruncat in aer, dupa care aluneci usor pe cealalta parte a rampei.

Scopul este sa ai iluzia apropierii mortii, o experienta care nu te dezamageste nici daca ai cel mai puternic stomac.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sporturi extreme, #bungee jumping, #schi europa, #bun j ride , #Sporturi extreme