Cum vede Ilie Dumitrescu duelul Atletico Madrid - Bayern Munchen din semifinalele UEFA Champions League

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 12:11
2434 citiri
Cum vede Ilie Dumitrescu duelul Atletico Madrid - Bayern Munchen din semifinalele UEFA Champions League

Cea de-a doua echipa spanioala care ravneste la trofeul UEFA Champions League, Atletico Madrid, va intalni miercuri, 27 aprilie, pe Bayern Munchen, in primul meci din dubla mansa parte a semifinalelor competitiei.

"Daca prezenta nemtilor in aceasta faza nu ma mira, calificarea lui Atletico in dauna Barcelonei este o mare surpriza", subliniaza Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al casei de pariuri online Unibet, intr-o analiza pe care o face pe YouTube pentru pariori si pentru pasionatii de fotbal in general.

"Cred insa ca Bayern nu va avea soarta Barcei si va juca finala de la Milano", puncteaza Ilie Dumitrescu.

La Unibet, cota pentru pariuri online pe Bayern Munchen ca echipa castigatoare a UEFA Champions League este 2,50. Practic, echipa germana mai are 3 pasi de facut pentru a indeplini acest obiectiv, daca luam in considerare cele doua meciuri din semifinale plus finala programata pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano.

Pariorii trebuie sa actioneze insa cat mai rapid, caci cotele se schimba permanent, mai ales in functie de partidele disputate.

Daca Bayern Munchen va castiga primul meci cu Atletico Madrid, cota nemtilor ar putea scadea. Evident, totul depinde si de cealalta semifinala: este o mare diferenta daca Bayern ar intalni in finala pe Real Madrid sau pe Manchester City.

Nu trebuie ignorata nici sansa celor de la Atletico Madrid, care au produs surpriza si in etapa precedenta a competitiei.

Se poate spune ca Bayern Munchen are antrenament semnificativ, caci joaca a cincea semifinala consecutiva de Liga Campionilor.

Cu patru sezoane in urma, cand Bayern a cucerit ultima data trofeul UEFA Champions League, Thomas Muller a marcat 8 goluri. Tot atatea a marcat si in acest sezon al Ligii, astfel ca acum isi poate depasi recordul personal cel putin in urmatoarele doua meciuri pe care echipa sa sigur le va mai disputa in competitie.

Ce pozitie va ocupa Thomas Muller in topul golgheterilor? Iata doar o optiune interesanta evidentiata de Ilie Dumitrescu din atat de multe variante disponibile la pariuri sportive online.

Pe de alta parte, cei care doresc sa parieze tocmai pe o performanta neasteptata a celor de la Atletico Madrid ar putea castiga de 5 ori suma plasata in acest moment la casa de pariuri online Unibet.

Un scor exact de 1 la 0 in meciul Atletico - Bayern, sinonim cu o doza majora de adrenalina pentru orice parior, are cota 8,50 la aceeasi agentie de pariuri.

#meci Atletico Madrid Bayern Munchen, #semifinalele UEFA Champions League , #Sporturi