De la serviciu, direct la razboi

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
1911 citiri
De la serviciu, direct la razboi

Activitatile de teambuilding au devenit un obicei bine primit in marile corporatii, iar Laser Tag este cea mai comuna dintre alegeri. Energiile eliberate prin acest joc ii ajuta pe angajatii tai sa se revigoreze, sa isi manifeste in siguranta pornirile "razboinice" si sa vada ce inseamna o echipa, in adevaratul sens al cuvantului.

Indiferent cat de variate sunt atributiile la birou si oricat de bine s-ar intelege cu colegii, uneori, pur si simplu, oamenii simt nevoia de o schimbare de decor.

In Bucuresti, exista mai multe sali de Laser tag care inchiriaza arenele pentru activitati de teambuilding, insa pentru a organiza o astfel de iesire cu colegii este nevoie programare. In plus, tarifele se negociaza.

Insa in cazul in care vrei sa mergi cu prietenii, veti plati intre 8 si 23 lei de persoana pentru 20 de minute. In cazul in care jocul devine captivant si vrei sa continui, exista si pachete de 3 runde, care costa aproximativ 50 de lei.

Laser tag-ul este un joc de echipa care se desfasoara intr-o arena special amenaja, intunecoasa si plina de obstacole si adaposturi, care simbolizeaza zona de conflict pentru cele doua echipe care urmeaza sa se lupte. Cu cat grupul de jucatori este mai mare, jocul devine mai interesant.

Jocul este extrem de dinamic, iar scopul este sa acumulezi punctaj impuscandu-ti adversarii. Inainte de a intra in arena, esti echipat cu o veste care emite semnale si o arma. Ca sa dobori adversarul, trebuie sa tintesti adversarul si sa apesi pe tragaci. Vesta lui va receptiona semnalul, iar tu vei marca puncte.

#laser tag preturi, #teambuilding laser tag, #activitati teambuilding , #Sporturi