Lupii se pregatesc de Asalt

Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 14:32
4216 citiri
Lupii se pregatesc de Asalt

In doar cateva zile se vor incheia inscrierile la spectaculoasa cursa cu obstacole "Asaltul Lupilor", care va avea loc la Iasi, pe 19 mai 2019.

Evenimentul consta in parcurgerea de catre participanti a unui traseu de aproximativ 5 km, pe parcursul caruia trebuie sa depaseasca un numar de obstacole. Acestea sunt concepute in asa fel incat sa testeze capacitatile fizice si psihice ale concurentilor, in deplina siguranta si intr-un mod cat mai distractiv.

Evenimentul este organizat de Asociatia RunCorp si reprezinta un concept 100% romanesc si nu o franciza.

Pana acum s-au inregistrat in jur de 500 (cinci sute) de participanti, evenimentul a coalizat colaboratori, parteneri si sustinatori din domenii diferite (sali de fitness, companii diverse, alte evenimente sportive, "Magic Home" - cauza sociala).

O parte dintre ei s-au organizat in grupuri de antrenament pentru "Asaltul Lupilor" si au intalniri periodice pentru a face sport, un "pretext" pentru o viata sanatoasa promovata intens in cadrul evenimentului

Reamintim ca desi cursa cu obstacole va avea loc pe 19 mai 2019, inscrierile se incheie pe 30 aprilie 2019 - doar astfel pot fi pregatite in mod profesionist kit-urile participantilor dar si celelalte aspecte ce tin de organizarea evenimentului la cel mai inalt nivel, asa cum s-a intamplat pana acum si in Bucuresti.

"Iasul merita la fel de mult respect din partea organizatorilor de evenimente. Chiar daca aici s-au inscris ceva mai putini participanti, calitatea actiunii organizate in capitala Moldovei este la cel mai inalt nivel, asa cum este si la Bucuresti. In fiecare an noi reusim sa organizam evenimente sportive non-traditionale, la care sa poata participa orice persoana, indiferent de aptitudini. Vrem sa aratam tuturor cat de usor si de distractiv este sa iei parte la o activitate de miscare fizica in viata de zi cu zi, accentuand astfel importanta activitatilor fizice pentru imbunatatirea starii de sanatate. Va invitam, asadar, sa va inscrieti in cea mai distractiva cursa a anului de la Iasi!" a declarat Christian NISTOR, CEO "Asaltul Lupilor".

Iesenii dar si multi participanti din Bucuresti, Cluj, Galati, Bacau, Suceava sau Chisinau s-au inscris individual, ca "lupi singuratici" sau au format echipe mari si mici pentru a putea participa impreuna la "Asaltul Lupilor", cea mai cunoscuta si iubita cursa cu obstacole din Romania, cursa ce va avea loc in cadrul parcului Enduro Ranch din Iasi, pe 19 mai 2019.

Informatii detaliate se gasesc pe pagina http://www.asaltullupilor.ro/asaltul-lupilor-iasi/

#Asaltul Lupilor Iasi 2019, #cursa obstacole , #Sporturi