Manchester City - Real Madrid in Champions League: o premiera istorica si multe oportunitati pentru pariori

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 12:16
2382 citiri
Manchester City - Real Madrid in Champions League: o premiera istorica si multe oportunitati pentru pariori

O premiera istorica pentru Manchester City se va consemna peste doar cateva zile: disputarea primului meci din semifinalele UEFA Champions League.

Spre deosebire de rivala United, City nu este obisnuita cu asemenea inaltimi in fotbalul european de top... insa, mai nou, a demonstrat ca poate face fata unor echipe importante si si-a meritat locul intre primele 4 echipe de pe continent, in cel mai important campionat inter-cluburi din Europa.

Real Madrid si Manchester City se lupta pentru un loc pretios in finala UEFA Champions League (sezonul cu numarul 61), care este programata pe data de 28 mai, la Milano, pe stadionul Giuseppe Meazza.

Prima partida de semifinala intre spanioli si britanici va avea loc pe 26 aprilie, la Manchester, iar returul pe 4 mai, pe Santiago Bernabeu.

Din start, duelul pare unul dezechilibrat: prima semifinala pentru Manchester City versus a sasea semifinala consecutiva disputata de Real Madrid in Liga Campionilor... Spaniolii sunt clar favoriti pentru a trece mai departe si chiar pentru a castiga in primul meci, la Manchester.

La casele de pariuri online partida a starnit mult interes in randul pasionatilor de fotbal, caci exista multe optiuni interesante de pariere.

Unibet, cea mai apreciata agentie de pariuri pe internet din tara noastra, licentiata in Romania, propune cota 2,30 pentru victoria celor de la Real Madrid in prima mansa.

Easy money sau o partida mai complicata decat pare la prima vedere? Fiecare parior poate decide daca va merge pe echipa favorita sau pe o surpriza. Cei care vor sa evite pariul simplu 1-X-2 pe scor final pot profita de celelalte optiuni puse la dispozitie de Unibet, inclusiv pariuri live.

Ponturi pariuri ofera si Ilie Dumitrescu, ambasador de brand al casei de pariuri mai sus mentionate. Acesta subliniaza ca Real Madrid este marea favorita, indicata inclusiv de statisticile din meciurile directe - spaniolii nu au fost invinsi niciodata de Manchester City, ba chiar au castigat cu 4-1 cea mai recenta partida disputata - un amical, anul trecut.

Tot Ilie Dumitrescu propune de altfel un pariu interesant - gol marcat de Cristiano Ronaldo, starul madrilenilor, care pana in semifinale are deja 16 goluri inscrise in UEFA Champions League.

Mai mult decat atat, Cristiano Ronaldo a marcat 6 goluri in poarta celor de la City (din care 5 in calitate de jucator la United). Un pronostic "clasic" ar putea fi valid in acest meci - scor 1 - 2, cota 9,50 la pariuri online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#semifinala Manchester City Real Madrid, #semifinala UEFA Champions League , #Sporturi