Saua Hermes Allegro, accesoriul ecvestru care spune primaverii bun venit (Video)

Sambata, 26 Martie 2016, ora 00:00
2399 citiri
Saua Hermes Allegro, accesoriul ecvestru care spune primaverii bun venit (Video)
Foto: Popular Mag

Casa de moda Hermes si-a indreptat atentia catre iubitorii sporturilor ecvestre si a creat o sa confortabila si eleganta, care face senzatie in padoc sau pe hipoderom.

In cadrul acestui proiect numit Allegro, casa Hermes a pus la treaba trei designer de top: Pilar Lucrecia Cordon, Lillie Keenan si Daniel Bluman, care au lucrat pe indelete acest accesoriu elegant, potrivit potrivit Luxatic.

Saua Hermes Allegro are insa multe alte calitati in afara aspectului sau atragator si rafinat. Frumusetea accesoriului se combina perfect cu elementele practice, din care se remarca confortul si echilibrul perfect pe care ti-l ofera.

Foto: equestrianlifestyleblog

Pozitia usor inclinata in fata reduce mult tensiunea pe care o simti in umeri in timpul sedintelor de antrenament, iar forma sa concava asigura o mai buna distribuire a greutatii, multumind astfel si armasarul de rasa nobila pe care il calaresti.

Saua este umpluta cu un material sintetic injectat ceea ce reduce, de asemenea, efortul pe care nobilul animal il resimte in timpul antrenamentelor sau al curselor cu obstacole.

Foto: usa.hermes

La fel, socurile resimtite de corpul tau in timpul unui galop sunt atenuate de aceasta umplutura moale.

Hermes Allegro este accesoriul ecvestru perfect pentru a te bucura de primavara si a-ti dovedi clasa in timpul concursurilor hipice care vor incepe in curand.

Pretul unei sei Hermes Allegro este de 7.250 de dolari, iar aceasta poate fi ajustata si modificata in functie de conformatia fizica a clientului.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sporturi ecveste, #antrenament hipism, #sa calarie, #sa Hermes Allegro , #Sporturi