10 milioane de turisti merg la EURO 2016: Cum vor francezii sa-i fereasca de atentate

Luni, 30 Mai 2016, ora 15:06
2340 citiri

Mai sunt doar 11 zile pana la startul EURO 2016, iar principalul semn de intrebare il reprezinta capacitatea francezilor de a le asigura securitatea celor 10 milioane de turisti ce sunt asteptati la turneul final.

Franta se afla intr-o stare de alerta totala de mai bine de un an si a recurs la mai multe solutii din dorinta de a avea un turneu final lipsit de evenimente tragice, atat pe stadioane cat si pe strazi.

Jurnalistii de la The Telegraph au sintetizat eforturile facute de francezi, care vor avea toleranta zero fata de orice persoana sau gest suspect.

Cum vor fi pazite strazile

Atentatele in locurile publice s-au dovedit atat facil de realizat, dar se soldeaza si cu un numar mai mare de victime. Tocmai de aceea, guvernul francez a dispus aproximativ 100 de mii de politisti, soldati si firme private de securitate pentru a proteja strazile din orasele ce vor gazdui meciuri la turneul final.

Fortele de ordine vor fi inarmate si vor avea puteri sporite pe durata EURO ...citeste mai departe despre "10 milioane de turisti merg la EURO 2016: Cum vor francezii sa-i fereasca de atentate" pe Ziare.com

#atentate EURO 2016, #masuri securitate EURO 2016 , #Stiri Sport