Aruncam la gunoi 20 de milioane de euro? Primaria ia in calcul schimbarea acoperisului de la National Arena!

Miercuri, 04 Noiembrie 2015, ora 11:01
912 citiri

Primaria Capitalei a reactionat dupa ce Pompierii au amenintat ca vor inchide National Arena din cauza neregulilor descoperite la acoperisul arenei.

National Arena a functionat fara autorizatie inca de la infiintare, insa acum Pompierii spun ca il vor inchide in cel mult 30 de zile, daca problemele descoperite la acoperis nu se vor rezolva, potrivit Tolo.ro.

Concret, membrana acoperisului este alcatuita dintr-un burete care nu se incadreaza intr-o clasa de combustibilitate validata in Romania.

Reprezentantii National Arena sustin ca de vina ar fi legislatia din tara noastra, intrucat un material similar este permis in tari precum Germania si Elvetia. Primaria Capitalei da asigurari ca buretele "nu arde si nu pica nimic din el la caldura".

In pofida acestor garantii, Pompierii spun ca vor respecta legea si vor inchide National Arena, daca problema nu va fi rezolvata in urmatoarea luna.

La auzul acestei vesti, reprezentantii ...citeste mai departe despre "Aruncam la gunoi 20 de milioane de euro? Primaria ia in calcul schimbarea acoperisului de la National Arena!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#acoperis national arena, #schimbare acoperis National Arena , #Stiri Sport