Bancherii au evadat, pedaland, din lumea finantelor

Marti, 14 Mai 2013, ora 14:18
2791 citiri
Bancherii au evadat, pedaland, din lumea finantelor
Steven van Groningen, CEO Raiffeisen Bank Romania

Deseori bancherii sunt descrisi drept persoane sedentare, mai mult aplecate asupra cifrelor si mai putin atente asupra formei fizice in care se afla.

Doi sefi de banca din Romania sfideaza aceasta clasificare si participa des la competitii sportive care necesita o conditie fizica deosebita si o vointa iesita din comun.

Cei doi sunt Steven van Groningen, directorul executiv al Raiffeisen Bank Romania, si Emil Bituleanu, seful Libra Bank Romania.

Ei au participat duminica trecuta la Prima Evadare, cel mai mare concurs de mountain bike din Romania, cu aproape 3.000 de participanti.

Steven van Groningen a facut o cursa in forta si a reusit sa prinda podiumul la categoria sa de varsta (50+), reusind sa se claseze mai bine decat peste 2.500 de participanti.

Seful Raiffeisen Bank Romania a obtinut locul trei la Prima Evadare 2013, parcurgand cu bicicleta aproape 60 km de teren accidentat.

Steven van Groningen, dreapta

Emil Bituleanu a reusit si el o cursa buna, clasandu-se pe locul 138 din 2583 de concurenti care au terminat cursa in timpul regulamentar.

Emil Bituleanu, Libra Bank

#Prima Evadare 2013, #Steven van Groningen concurs bicicleta, #Emil Bituleanu concurs bicicleta, #concurs mountain bike , #Stiri Sport