Beckham ar putea deveni actor

Luni, 05 August 2013, ora 12:22
1447 citiri
Beckham ar putea deveni actor

Potrivit cotidianului britanic The Sun, David Beckham ar putea aparea in curand intr-un film de spionaj gen James Bond. Cel care si-a petrecut ultimele luni in echipa PSG a primit un mic rol in filmul "The Secret Service" al regizorului Matthew Vaughn.

Personajul sau este negativ - este singurul lucru care se stie despre rolul care i-ar fi incredintat. Acordul ar urma sa fie semnat in cateva zile, arata The Sun. In distributia filmului figureaza, printre altii, Colin Firth.

De cand a anuntat sfarsitul carierei de fotbalist, David Beckham, care isi va lansa autobiografia in luna octombrie, a primit cateva zeci de scenarii si oferte de tot felul pentru a aparea pe marele ecran.

Pana la "The Secret Service" le-a refuzat pe toate. Potrivit sursei citate de cotidianul britanic, motivul pentru care Beckham ar fi acceptat oferta ar fi ca este un rol de mica intindere: "Ii plac filmele si i-ar placea sa apara intr-unul, dar numai intr-o scena, nu se vede facand in intregime pe actorul!"

Sotia fostului fotbalist, Victoria Beckham, a crezut mereu ca David ar fi bun si pe marele ecran.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#David Beckham actor, #retragere fotbal David Beckham, #David Beckham film spionaj, #roluri filme David beckham , #Stiri Sport