Bucurestiul va avea patru stadioane de lux - Iata cat vor costa noile arene

Marti, 15 Martie 2016, ora 18:01
870 citiri
Bucurestiul va avea patru stadioane de lux - Iata cat vor costa noile arene
Foto: FC Dinamo

Bucurestiul va avea in viitorul apropiat patru noi stadioane de lux, ca urmare a obligatiilor pe care tara noastra si le-a asumat pentru a putea organiza cateva meciuri de la Campionatul European de fotbal din 2020.

Printre ele se afla si modernizarea unor stadioane - Steaua, Dinamo, Valentin Stanescu (Giulesti) si cel de rugbi de la Arcul de Triumf.

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, estimeaza ca investitiile pentru modernizarea arenelor se vor ridica la cel mult 100 de milioane de euro.

"Bugetarea nu este clara in momentul de fata, dar probabil vor fi stadioane de 20 mii de locuri. Astfel, bugetul ar fi de 80-100 de milioane de euro. Luam modelul arenei din Ploiesti, care nu a costat mai mult de 15 milioane de euro", a spus Burleanu la Digi 24.

Acesta a explicat apoi motivul pentru care este necesar sa investim in infrastructura.

"Avem nevoie de spatii moderne. Daca nu vom construi infrastructura necesara, nu vom avea un fotbal mai bun. Banii ...citeste mai departe despre "Bucurestiul va avea patru stadioane de lux - Iata cat vor costa noile arene" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#stadion nou Dinamo, #stadion nou Steaua, #stadion nou Rapid, #stadioane EURO 2020, #pret stadioane EURO 2020 , #Stiri Sport