Cel mai mare concurs de drift din Estul Europei, organizat la Bucuresti

Joi, 09 Iunie 2016, ora 16:42
780 citiri
Cel mai mare concurs de drift din Estul Europei, organizat la Bucuresti
Foto: Romanian Drift Community

Peste 60 de piloti din Romania, Ucraina, Turcia, Polonia, Italia, Ungaria si Bulgaria vor lua startul la cel mai mare eveniment de drift din ultimii 5 ani organizat in Estul Europei, etapa a doua a Campionatului National 2016 powered by Amuse, care va avea loc in perioada 25-26 iunie in jurul Casei Poporului, unde sunt asteptati aproximativ 30.000 de spectatori.

Va fi cea mai mare desfasurare de forte la o competitie de profil organizata vreodata in Romania, iar maestrii derapajelor controlate vor initia driftul la o viteza de peste 150 de kilometri la ora intr-un unghi de 90 de grade. Circuitul va fi amenajat intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Natiunilor Unite, cu punctul maxim de interes in Piata Francofoniei, acolo unde se vor executa cele mai agresive manevre de pilotaj din istoria motorsportului romanesc, anunta Romanian Drift Community prin intermediul unui comunicat.

"Cu siguranta este evenimentul pe care il asteapta toti impatimitii acestui sport si nu numai. Driftul ...citeste mai departe despre "Cel mai mare concurs de drift din Estul Europei, organizat la Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#concurs drift bucuresti, #Bucuresti etapa campionat drift, #pret bilete droft Bucuresti , #Stiri Sport