Cine face bani din pariuri nu joaca zilnic bilete kilometrice

Joi, 29 Iunie 2017, ora 07:00
2608 citiri
Cine face bani din pariuri nu joaca zilnic bilete kilometrice

Castigul in pariuri este posibil, insa nu poate fi obtinut daca jucatorul nu respecta o serie de reguli de baza, lucru care, din pacate, inca le lipseste multora.

Asta ne spun specialistii din cadrul celei mai mari si mai active comunitati de pariori din Romania, PariuriX.com.

Intrebat daca se pot castiga bani din pariuri si care sunt secretele din spatele acestei ocupatii, unul dintre tipsteri ne-a spus: "Sa va spun un lucru: cine face bani din pariuri nu joaca zilnic bilete kilometrice si nici nu mizeaza 10 lei cu intentia de a castiga bani de un apartament pana a doua zi."

"Va spun ca procentul pariorilor care castiga pe termen lung este mic, insa pana la urma, pariurile trebuie sa fie un hobby, o distractie, o activitate placuta... Cei care vor sa incerce mai mult decat atat, sa se astepte la o munca cu un grad de dificultate extrem de ridicat si sa nu puna niciodata la bataie banii pe care nu isi permit sa-i piarda."

Iata cele 5 sfaturi oferite de specialisti tuturor pariorilor din Romania:

1. Nu varsa mai mult de 10% din veniturile tale in bugetul pentru pariuri. Nu exista o formula magica si nici vreun sistem prin care sa ai castigul garantat la pariuri: cei care va spun contrariul mai mult ca sigur vor sa va vanda ceva. Jucand responsabil, o suma de bani de care sa te poti lipsi lunar fara sa ai nici un fel de problema, inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Gandeste-te ca pana la urma, daca poti face profit cu 200 RON in cont, vei putea sa faci la anul profit si daca investesti de 10 ori mai mult, asa ca nu te hazarda si pana cand rezultatele tale nu o demonstreaza, nu juca sume care sa te afecteze emotional.

2. Stabileste-ti o strategie de gestionare a mizelor si tine-te cu dintii de ea. Cel mai simplu este sa joci pe fiecare bilet aceeasi suma. Mai exact, alege un procent cuprins intre 2 si 5% din banca ta initiala si joaca respectiva suma de fiecare data, pana la sfarsitul sezonului. Ti se pare nesatisfacatoare propunerea? Ei, afla ca asa joaca marea majoritatea a pariorilor profesionisti din lume.

3. Nu plati pentru ponturi si nu copia pronosticurile altora, doar inspira-te de la cei buni. Nu spera sa cumperi de pe Facebook ponturi de la meciuri aranjate pentru ca vei lua teapa - nimic mai mult, nici mai putin.

Formeaza-ti propriul stil de a analiza meciurile, specializeaza-te pe cateva campionate si acorda-ti timp pentru a analiza partidele. Nu te lua dupa pronosticurile altora pentru ca astfel nu vei putea ajunge nicaieri pe termen lung. Pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania poti rasfoi zilnic analize cu ponturi date de catre echipa tipsterilor PariuriX.com.

4. Joaca cel mult 5 meciuri pe bilet si tinteste o cota de cel mult 6.00. Daca vrei sa castigi, trebuie sa fii temperat si sa ai asteptari realiste. Joaca 4 sau 5 pariuri pe un bilet, iar daca vezi ca rata ta de castig nu este suficient de buna pentru a fi profitabila, incearca cu 3, 2 sau chiar cu un singur meci pe bilet.

Important este sa faci profit pe termen lung, nu sa incerci sa te imbogatesti peste noapte, pentru ca aceasta mentalitate te va duce spre faliment. Vezi aici biletul zilei propus de tipsterii nostri: https://pariurix.com/biletul-zilei.

5. Pariaza la agentiile de pariuri online recomandate. Pe site-ul nostru vei gasi pe langa recenziile detaliate ale fiecarui operator si parerile celorlalti pariori care au juca acolo. Astfel iti vei putea face o idee mai buna despre operatorul care ti se potriveste cel mai bine si vei stii cum sa profiti de punctele forte ale fiecaruia. La fel de important este sa ai conturi deschise la mai multe agentii pentru a prinde de fiecare data cele mai mari cote.

PariuriX.com promoveaza parierea responsabila si va recomanda sa nu jucati mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinte financiare si pot cauza dependenta. Va rugam sa jucati responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor - Licenta Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

#pariuri online , #Stiri Sport