Clauza de reziliere de un miliard de euro pentru Cristiano Ronaldo

Marti, 06 August 2013, ora 14:31
1814 citiri
Clauza de reziliere de un miliard de euro pentru Cristiano Ronaldo

Noul contract pe care atacantul portughez Cristiano Ronaldo il va incheia cu Real Madrid, valabil pana la 30 iunie 2018, va contine o clauza reziliere in valoare de un miliard de euro, scrie presa spaniola.

In urma noului acord, salariul starului lusitan va ajunge la 17 milioane euro net pe sezon, Cristiano Ronaldo (28 ani) urmand sa pastreze si 60 la suta din drepturile sale de imagine, restul de 40 la suta revenind gruparii de pe Santiago Bernabeu.

Acesta a si fost, de altfel, unul dintre punctele "sensibile" ale negocierilor dintre presedintele lui Real, Florentino Perez, si reprezentantii internationalului portughez, in conditiile in care jucatorilor clubului madrilen nu le revine, in mod normal, mai mult de 50 la suta din incasarile provenind din drepturile de imagine.

Transferat in vara anului 2009 de la Manchester United, in schimbul sumei-record de 96 milioane euro, Cristiano Ronaldo a marcat 201 goluri in 199 de meciuri disputate pentru Real Madrid in toate competitiile.

#contract Ronaldo Real Madrid, #clauza reziliere Ronaldo Madrid, #drepturi imagine Cristiano Ronaldo, #transfer Ronaldo Real Madrid , #Stiri Sport