Asa i-a invatat Cadar Marius pe zeci de mii de pariori romani sa parieze online si sa-si mareasca sansele de castig

Vineri, 24 Martie 2017, ora 11:52
3542 citiri
Asa i-a invatat Cadar Marius pe zeci de mii de pariori romani sa parieze online si sa-si mareasca sansele de castig

Cadar Marius, principalul promotor al pariurilor online din Romania, a dezvolat o metoda eficienta de a-i invata pe toti pasionatii romani de pariuri cum sa-si inceapa drumul spre succes cu dreptul.

Pe lange cele peste 10.000 de articole educative publicate pe PariuriX.com si nenumaratele discutii interesante si utile, ce pot fi accesate pe forumul de specialitate, comunitatea pariorilor din Romania a lansat si cartea electronica GHID 2017 PARIURI ONLINE, care contine toate indicatiile, recomadarile si sfaturile de care un parior are nevoie pentru a avea sanse mari de castig.

Publicatia digitala prezina un tutorial pas cu pas pentru plasarea pariurilor online, dar prezinta si toate aspectele legale pe care jucatorii trebuie sa le cunoasca, alaturi de o serie de recomandari si sfaturi inedite pe care specialistul le-a invatat pe propria piele in ultimii 15 ani de cand pariaza.

Intrebat care este cea mai buna casa de pariuri online licentiata in Romania la ONJN, Cadar Marius a replicat spunand ca nu exista un numar unu, ci o serie de operatori la care jucatorii care vizeaza profitul trebuie sa se inregistreze, urmand sa parieze de fiecare data acolo unde gasesc valoare.

De asemenea, pariorii sunt obligati sa profite de ofertele puse la bataie de catre agentiile de pe internet, dar si de catre celelalte facilitati, pentru a-si mari sansele de castig.

Agentiile de pariuri recomandate de Cadar Marius in 2017 se completeaza bine intre ele. Netbet dispune de o oferta competitiva de pariuri live si de peste 250 de jocuri de cazinou. Betano ofera zilnic cote foarte mari si permite plasarea pariurilor prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiei pentru iOs. Unibet se bucura de numeroase titluri si distinctii la nivel european si se poate lauda cu 4 platforme de joc: pariuri sportive, jocuri de cazinou live si virtual, poker si bingo. Sportingbet dispune de una dintre cele mai intuitive si performante interfete, dar si de cote sporite, oferte zilnice si chiar de un concurs inedit. Betfair se diferentiaza in special prin celebra platforma de Betting Exchange, care permite cumpararea si vanzarea cotelor pe o piata care inregistreaza peste 7 milioane de tranzactii in fiecare zi.

Recenziile detaliate si ofertele aparte ale operatorilor recomandati de Cadar Marius si de catre echipa specialistilor PariuriX.com le puteti gasi aici: https://pariurix.com/agentii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piata pariuri online, #agentii pariuri online , #Stiri Sport