Cum a castigat Romania peste 70 de milioane de euro dintr-un foc - Interviu cu presedintele ONJN

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 13:00
810 citiri
Cum a castigat Romania peste 70 de milioane de euro dintr-un foc - Interviu cu presedintele ONJN
Foto: ONJN

Romania a reusit sa-si mareasca bugetul de stat cu cel putin 70 de milioane de euro pe an, dupa schimbarea legislatiei in privinta licentierilor agentiilor de jocuri de noroc terestre si online, afirma presedintele Oficiului National de Jocuri de Noroc (ONJN), Odeta Nistor.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Odeta Nistor prezinta concluziile introducerile sistemului de licentere pentru casele de pariuri si jocuri online si beneficiile noile legislatii, pentru toate partile implicate.

Presedintele ONJN mentioneaza ca, in urma reglementarilor, bugetul anual va creste considerabil din taxele ce vor fi platite in special de site-urile specializate in jocuri de noroc si pariuri online.

De asemenea, Odeta Nistor a vorbit si despre planurile privind raspandirea unui joc responsabil, astfel incat tinerii sa fie protejati in calea viciilor.

Iata interviul acordat Ziare.com de Odeta Nistor:

Care sunt primele concluzii dupa ce ati introdus sistemul de licentiere pentru casele de ...citeste mai departe despre "Cum a castigat Romania peste 70 de milioane de euro dintr-un foc - Interviu cu presedintele ONJN" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reguli agentii online, #Odeta Nistor ONJN , #Stiri Sport