Cum se pariaza legal online si ce taxe si impozite exista?

Sambata, 15 Octombrie 2016, ora 09:00
1319 citiri
Cum se pariaza legal online si ce taxe si impozite exista?

(P) Desi pariurile online au fost reglementate incepand cu data de 1 iulie 2015, foarte multi dintre pariori nu stiu cum pot paria online legal si care sunt taxele si impozitele in vigoare cu privire la veniturile provenite din practicarea jocurilor de noroc pe internet.

Vei gasi cele mai importante lamuriri in acest articol si un ghid gratuit, realizat pe baza unei experiente de peste 10 ani in migrarea jucatorilor din offline pe online.

Este legal sa pariezi online, vezi ce spune legea

Pariurile online sunt legale in Romania, insa singurii operatori online care au dreptul sa activeze pe teritoriul tarii noastre trebuie sa primeasca in prealabil o licenta de functionare de la ONJN - Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Pe site-ul comunitatii pariorilor din Romania vei gasi mereu lista actualizata cu agentiile de pariuri licentiate de ONJN, la care poti paria legal 100%, fara sa risti vreo amenda sau nimic altceva. Tot acolo poti rasfoi si cele mai detaliate recenzii ...citeste mai departe despre "Cum se pariaza legal online si ce taxe si impozite exista?" pe Ziare.com

#paiuri online, #taxe pariuri , #Stiri Sport