Dezvaluiri incredibile despre "ruperea" Stelei de Armata: Cum a fost cedat gratuit stadionul Ghencea

Luni, 21 Septembrie 2015, ora 13:06
914 citiri
Dezvaluiri incredibile despre "ruperea" Stelei de Armata: Cum a fost cedat gratuit stadionul Ghencea
Foto: footballzz.co.uk

La mai bine de 16 ani de la oficializarea desprinderii sectiei de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua intr-o entitate separata apar detalii incredibile despre acest proces.

Astfel, din documentele oficiale obtinute de cei de la DolceSport si publicate in premiera reiese faptul ca Ministerul Apararii a cedat gratuit stadionul Ghencea si intregul complex sportiv noii echipe conduse de Viorel Paunescu.

Fotbalul s-a "rupt" oficial de Clubul Armatei in data de 9 aprilie 1998, atunci cand a fost aprobata infiintarea Asociatiei Fotbal Club (AFC) Steaua Bucuresti, asociatie sportiva fara scop patrimonial, aceasta preluand lotul de jucatori, locul in Divizia A si primind in concesiune mai multe bunuri, printre care se numara marca Steaua si, surpriza, complexul sportiv din bulevardul Ghencea, inclusiv stadionul.

Potrivit Hotararii de Guvern nr. 66 din 4 februarie 1999, se oficializeaza "transmiterea in folosinta gratuita, pe o perioada de 20 de ani, catre AFC Steaua Bucuresti" ...citeste mai departe despre "Dezvaluiri incredibile despre "ruperea" Stelei de Armata: Cum a fost cedat gratuit stadionul Ghencea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Steaua Armata stadion, #Steaua stadion Armata, #Steaua Paunescu Becali Armata , #Stiri Sport