DNA intra in fotbalul romanesc - o noua ancheta il vizeaza pe Adrian Porumboiu

Miercuri, 18 Februarie 2015, ora 12:02
1229 citiri
DNA intra in fotbalul romanesc - o noua ancheta il vizeaza pe Adrian Porumboiu
Foto: Look TV

Directia Nationala Anticoruptie a demarat o noua ancheta in fotbalul romanesc. Serviciul teritorial Iasi cerceteaza modul in care fosta echipa a lui Adrian Porumboiu, FC Vaslui, a ajuns sa aiba datorii de peste 60 de milioane de euro.

Fostii conducatori ai clubului din Vaslui, Adrian Porumboiu si Ciprian Daniam, sunt in mijlocul unui scandal de proportii dupa ce DNA a inceput aceasta ancheta, potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Moldovenii au datorii doar catre stat de peste 30 de milioane de euro, iar fostul presedinte Ciprian Damian spune ca vina ii apartine lui Adrian Porumboiu.

"Porumboiu semna cu mana lui plata salariului lui Wesley si ale celorlalti jucatori. Finantarea era de la societatile lui. Dar din firmele sale catre club era transferat doar venitul net al jucatorilor, nu si taxele, care ramaneau pe club, ca datorie la stat. Asa s-au acumulat datoriile. Firmele lui Porumboiu suportau ...citeste mai departe despre "DNA intra in fotbalul romanesc - o noua ancheta il vizeaza pe Adrian Porumboiu" pe Ziare.com

#Adrian Porumboiu ancheta DNA, #ancheta DNA FC Vaslui , #Stiri Sport