Dumitru Dragomir sustine ca Arpad Paszkany a vrut sa-i dea o spaga de 20 de milioane de euro - reactia omului de afaceri

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 15:34
1399 citiri

Dumitru Dragomir provoaca unul dintre cele mai importante scandaluri din istoria fotbalului romanesc, printr-o serie de acuzatii fara precedent.

Fostul presedinte al LPF sustine ca patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszakany, a incercat sa-i ofere o spaga de 20 de milioane de euro.

Dragomir pretinde ca Paszkany i-ar fi dat acesti bani daca nu ar mai fi vandut drepturile de televizare din Liga 1 prin licitatie, ci prin vanzare directa catre un grup controlat de omul de afaceri din Cluj.

Toate aceste acuzatii au fost facute de Dragomir in cartea autobiografica pe care o va lansa in curand. Pasaje din carte au fost prezentate de Fanatik.

Versiunea lui Dragomir: Paszkany i-ar fi propus spaga, Victor Ponta ar fi si el implicat

In versiunea prezentata in carte, Arpad Paszkany ar fi cel care l-a contactat pe Dumitru Dragomir. Cei doi s-au intalnit intr-un hotel din Pipera, unde Paszkany i-ar fi propus sa renunte la ideea de a organiza licitatia pentru vanzarea drepturilor ...citeste mai departe despre "Dumitru Dragomir sustine ca Arpad Paszkany a vrut sa-i dea o spaga de 20 de milioane de euro - reactia omului de afaceri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dumitru Dragomir spaga Arpad Paszkany, #Paszkany licitatie drepturi TV , #Stiri Sport