EURO 2016: Cele mai tari aplicatii si jocuri pentru pasionatii de fotbal

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 07:57
1611 citiri
EURO 2016: Cele mai tari aplicatii si jocuri pentru pasionatii de fotbal
Foto: UEFA

EURO 2016 este o competitie mult asteptata de microbisti. Chiar daca am debutat cu o infrangere, natioanala a facut un joc bun si romanii urmaresc cu sufletul la gura evolutiile viitoare. Insa cum poti sa fii la curent cu tot ce se intampla, oriunde te-ai afla?

Android Headlines a realizat un top 10 al celor mai utile aplicatii mobile pentru aceasta perioada plina de meciuri de fotbal.

Urmareste toate informatiile despre EURO 2016 pe Ziare.com si instaleaza-ti si aplicatia Ziare.com pentru a fi la curent oriunde te afli!

Aplicatia oficiala a UEFA Euro 2016

Era logic ca UEFA sa lanseze o aplicatie proprie pentru EURO 2016, care contine multe informatii si noutati despre echipe, dar si un live feed despre meciuri. Cel mai probabil, asa vei afla cele mai noi stiri despre competitie, insa are un mare minus: nu poti sa vezi scorul in timp real.

Descarca din Google Play

UEFA EURO 2016 Fantasy

In afara de aplicatia oficiala cu stiri despre competitie si informatii despre ...citeste mai departe despre "EURO 2016: Cele mai tari aplicatii si jocuri pentru pasionatii de fotbal" pe Ziare.com

#aplicatii euro 2016, #aplicatii fotbal , #Stiri Sport