Fostul campion mondial la box James Page, arestat pentru jefuirea a opt banci

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 10:03
1657 citiri
Fostul campion mondial la box James Page, arestat pentru jefuirea a opt banci

Fostul boxer american James Quindale Page, campion mondial WBA la categoria welter in anul 1998, a fost arestat luni dimineata, fiind suspectat ca a jefuit opt banci in regiunea San Francisco Bay.

Supranumit de FBI "The Button Down Bandit", pentru preferinta sa de purta un anumit tip de camasi in timpul jafurilor, Page a fost identificat de un agent de politie din Oakley East Bay, pe baza unei fotografii realizate de o camera de supraveghere, informeaza presa din Statele Unite.

In varsta de 42 ani, James Page a cucerit titlul vacant de campion mondial WBA la categoria welter in 1998, dupa ce a reusit sa-l invinga pe Andrei Pestriaev, prin KO in repriza a 2-a. El si-a aparat apoi cu succes centura de campion, in doua lupte, dar WBA l-a deposedat de titlu dupa ce a refuzat sa se prezinte la un meci programat in noiembrie 2000.

Pugilistul american fusese eliberat in 2012, dupa 11 ani petrecuti in spatele gratiilor, in urma unui jaf comis la o sucursala a Bank of America din Atalanta, in decembrie 2001.

James Page, intr-un meci de box impotriva lui Jose Luis Lopez

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#arestare James Page, #jafuri banci James Page, #campion box arestat, #jafuri bancare SUA , #Stiri Sport