Gheorghe Popescu, primul candidat la presedintia FRF

Joi, 04 Iulie 2013, ora 13:10
1321 citiri

Fostul international Gheorghe Popescu si-a anuntat oficial candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal (FRF) la alegerile din 2014, joi, intr-o conferinta de presa in care a fost flancat de o parte din viitoarea sa echipa, fostii internationali Gheorghe Hagi, Ilie Dumitrescu si Bogdan Stelea.

Din echipa va face parte si Cristian Chivu, care si-a dat acordul pentru participarea la acest proiect, dar care nu a putut fi prezent in tara din cauza obligatiilor de la Inter Milano.

Gica Hagi si Bogdan Stelea se vor ocupa de departamentul tehnic, de coordonarea loturilor de juniori si tineret, fara atributii la echipa nationala, in timp ce Ilie Dumitrescu se va implica in administratie.

Gica Popescu a precizat ca ii va propune functia de presedinte onorific lui Mircea Sandu, actualul sef al FRF, pentru ca rolul sau in Comitetul Executiv al UEFA este benefic pentru fotbalul romanesc.

#candidati sefie FRF, #Giga Popescu presedinte FRF, #candidatura FRF Gica Popescu, #Popescu Federatia Romana de Fotbal , #Stiri Sport