Horia Tecau, gest extraordinar dupa victoria de la Turneul Campionilor: A donat un aparat medical foarte scump

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 16:16
1005 citiri
Horia Tecau, gest extraordinar dupa victoria de la Turneul Campionilor: A donat un aparat medical foarte scump
Foto: DolceSport

Tenismenul Horia Tecau a facut un gest extraordinar la putin timp dupa ce a castigat in premiera intrecerea de dublu de la Turneul Campionilor.

Sportivul a sarit in ajutorul Spitalului Judetean Constanta, donand pentru Sectia de neonatologie a institutiei un ventilator suport respirator in valoare de 18 mii de euro.

"Sunt norocos ca am crescut sanatos, am avut parte de o educatie buna, am avut specialisti in jurul meu care m-au ajutat sa ajung la acest nivel si sunt foarte recunoscator tot timpul pentru aceasta. Inainte de turneul de la Wimbledon, am hotarat sa ma implic mai mult pentru ca este un sentiment minunat sa joci meciuri de tenis, sa castigi pe marile arene ale lumii, dar va spun cu sinceritate nu se compara niciun sentiment cu aceasta de a fi astazi aici", a declarat Horia Tecau, conform DolceSport.

Cel mai bun jucator de tenis roman in momentul de fata a povestit apoi cum a ajuns sa faca o asemenea donatie pentru spitalul constantean.

"Primul lucru la care m-am ...citeste mai departe despre "Horia Tecau, gest extraordinar dupa victoria de la Turneul Campionilor: A donat un aparat medical foarte scump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tecau donatie spital, #Tecau tenis rezultate, #Tecau Spital Constanta donatie , #Stiri Sport