Ion Tiriac: Iata cum am devenit miliardar

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 10:18
2678 citiri
Ion Tiriac: Iata cum am devenit miliardar
Foto: captura Gazzetta dello Sport

Ion Tiriac a oferit un interviu eveniment pentru cunocuta publicatie italiana Gazzetta dello Sport, in care a vorbit, printre multe altele, despre cum a ajuns miliardar.

Interviul italienilor a plecat de la topul celor mai bogati oameni din lumea sportului, publicat saptamana trecuta de americani si in care Tiriac ocupa primul loc, cu o avere de 2,4 miliarde de euro.

"Eu cel mai bogat? Aceste lucruri se zic atunci cand cineva moare sau cand vinde tot, iar eu nu intentionez sa fac nici una, nici alta", a spus Tiriac pentru editia tiparita a cotidianului Gazzetta dello Sport.

"Adevarul e din cauza comunismului a trebuit sa muncesc ca un nebun timp de 40 de ani si, chiar si asa, n-o sa reusesc sa devin niciodata la fel de bogat precum Bill Gates sau Belusconi. Nu doresc niciunuia dintre cei trei fiii ai mei sa munceasca la fel de mult ca mine", a continuat acesta.

Tiriac i-a uimit pe americani cu averea sa - cum s-a imbogatit miliardarul roman

Jurnalistii au remarcat ca ...citeste mai departe despre "Ion Tiriac, interviu incendiar pentru Gazzetta dello Sport: Iata cum am devenit miliardar" pe Ziare.com

#Ion Tiriac interviu Gazzetta dello Sport, #Ion Tiriac bogat , #Stiri Sport