Italienii vor sa-i dea o lovitura grea lui Ion Tiriac: Lucrurile sunt clare

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 13:00
1123 citiri

Italienii vor sa-i dea o lovitura grea lui Ion Tiriac si se folosesc de ocupantul locului unu in clasamentul ATP, Novak Djokovici, pentru a reusi acest lucru.

Ion Tiriac se lupta de cativa ani buni cu organizatorii turneului de la Roma pentru ca turneul sau de la Madrid sa primeasca zile in plus din partea ATP, insa italienii spun ca au un avantaj important.

Decizia lui Djokovici de a boicota ultimele doua editii de la Madrid este vazuta ca un mare avantaj de catre presedintele Federatiei Italiene de Tenis, Angelo Binaghi, care crede ca ATP le va da castig de cauza peninsularilor.

"Scopul nostru este clar: vrem ca Roma sa fie un mini-Slam, sa aiba 12 zile. La anul vom reincepe lupta cu Madrid si decizia ar trebui sa fie in favoarea noastra, iar din 2019 vom avea zilele in plus. Din acest an a crescut diferenta dintre noi si Madrid. N-ati vazut ce a facut Djokovici? A ales sa nu mearga la Madrid si a jucat la Roma. Lucrurile sunt clare! Totul e in favoarea noastra, vom avea si ...citeste mai departe despre "Italienii vor sa-i dea o lovitura grea lui Ion Tiriac: Lucrurile sunt clare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Tiriac turneu Madrid, #Ion Tiriac lupta zile Roma , #Stiri Sport