Lectia Regelui: 15 milioane de euro pentru un vis frumos ce devine realitate

Marti, 03 Noiembrie 2015, ora 19:39
686 citiri

Gica Hagi si-a riscat agoniseala de-o viata pentru un vis ce parea utopic. La sase ani distanta, visul devine realitate, iar Regele reuseste sa le dea o lectie celorlalti investitori din fotbal.

Victoria cu 5-1 de terenul lui Dinamo este doar ultima dovada ca Hagi are unul dintre putinele proiecte sanatoase intr-un fotbal dominat de cluburi in insolventa si jucatori ce nu si-au mai platit salariile cu lunile.

Cum s-a ajuns insa ca o echipa infiintata in urma cu doar sase ani sa devina o sperietoare pentru echipe cu bugete mult mai mari?

"Fotbalul mi-a dat totul si am simtit nevoia ca trebuie sa-i inapoiez ceva", este raspunsul ferm al lui Hagi, in momentul in care primeste intrebari despre sacrificiile financiare pe care le-a facut.

Regele a avut insa o abordare diferita. Nu si-a folosit capitalul de imagine pentru a atrage finantari din bugetul vrunei localitati. A abordat diversi sponsori si a atras langa el nume puternice de pe piata, precum Pepsi, BRD si ...citeste mai departe despre "Lectia Regelui: 15 milioane de euro pentru un vis frumos ce devine realitate" pe Ziare.com

#Gica Hagi Viitorul, #buget Viitorul , #Stiri Sport