Momentul decisiv a sosit: Motivul pentru care Simona Halep trebuie sa plateasca o suma uriasa

Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 08:02
791 citiri

Dupa eliminarea surprinzatoare suferita in faza grupelor de la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a refuzat sa raspunda la o singura intrebare, promitand ca va spune totul luni.

Sportiva noastra nu a dorit sa spuna daca va fi antrenata de australianul Darren Cahill si in sezonul urmator, pastrand misterul.

"Nu doresc sa raspund la aceasta intrebare acum. Luni va voi spune totul", a afirmat Simona Halep, cand a fost intrebata de colaborarea cu Darren Cahill.

Pentru a-l pastra pe Darren Cahill in echipa sa, Simona trebuie sa plateasca insa o suma uriasa. Specialistii tenisului de peste Ocean estimeaza ca Simona l-ar putea convinge doar daca i-ar oferi un salariu de 1,5 milioane de dolari plus procente din castiguri.

Ar fi o suma de trei ori mai mare decat cea primita de Wim Fissette, cel mai costisitor antrenor cu care Simona a lucrat. Pana in prezent, australianul era platit de compania de echipament sportiv care o sponsorizeaza pe Simona.

"La acest nivel al ...citeste mai departe despre "Momentul decisiv a sosit: Motivul pentru care Simona Halep trebuie sa plateasca o suma uriasa" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Simona Halep Darren Cahill, #Simona Halep salariu Darren Cahill , #Stiri Sport