National Arena isi schimba din nou administratorul pentru a fi reparat si modernizat "de urgenta"

Vineri, 30 Iunie 2017, ora 12:05
1536 citiri
National Arena isi schimba din nou administratorul pentru a fi reparat si modernizat "de urgenta"
Foto: FRF

National Arena, cel mai mare si mai scump stadion al Romaniei, isi schimba inca o data administratorul, de aceasta data pentru a fi reparat si modernizat "in regim de urgenta".

Daca in primavara acestui an Primaria Capitalei a cedat administrarea stadionului catre Adminsitratia Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPAB), acum Consiliul General al Capitalei a decis revenirea Arenei in administrarea Primariei.

Decizia a fost luata pentru ca Primaria Municipiului Bucuresti sa finanteze lucrarile.

"Municipiul Bucuresti s-a angajat sa dezvolte, sa intocmeasca si sa implementeze o strategie de dezvoltare durabila pentru UEFA EURO 2020. (...) In prezent, Arena Nationala necesita o serie de reparatii atat la nivelul infiltratiilor si finisajelor, cat si la nivelul echipamentelor si instalatiilor care au iesit din perioada de garantie si la care au fost identificate o serie de disfunctionalitati majore si care trebuie aduse la nivelul solicitarilor UEFA", se arata in expunerea de motive din proiectul de hotarare obtinut de News.ro.

Initiatorii acestui proiect au sustinut ca reparatiile trebuie efectuate "in regim de urgenta" pentru ca "este pusa in pericol functionalitatea arenei".

Hotararea a fost aprobata dupa votul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, astfel ca Primaria este din nou administrator al stadionului.

National Arena trebuie modernizat pentru ca va gazdui patru meciuri la Campionatul European din 2020. ...citeste mai departe despre "National Arena isi schimba din nou administratorul pentru a fi reparat si modernizat "de urgenta"" pe Ziare.com

#National Arena Primarie, #National Arena reparatii, #National Arena modernizat , #Stiri Sport