O echipa scotiana, ingrozita de saracia din Romania: Dezvaluirile facute in The Guardian

Miercuri, 19 Aprilie 2017, ora 20:10
1100 citiri
O echipa scotiana, ingrozita de saracia din Romania: Dezvaluirile facute in The Guardian
Foto: arhiva

Dundee United a reusit, in urma cu 30 de ani, una dintre cele mai importante performante din istoria fotbalului scotian.

La 30 de ani distanta, cunoscutul cotidian britanic The Guardian a dedicat un articol echipei care a ajuns pana in finala Cupei UEFA, pe care a pierdut-o in fata suedezilor de la

IFK Goteborg.

Pe drumul spre finala, Dundee a jucat in turul doi cu Universitatea Craiova, iar jurnalistii britanici dezvaluie ca jucatorii scotieni au fost socati de saracia intalnita in Romania.

"A urmat meciul de acasa cu Universitatea Craiova, pe care au invins-o cu 3-0. Inaintea returului din Romania, jucatorii au fost ingroziti de saracia pe care au intalnit-o, asa ca au impartit chipsuri si sucuri intr-un adevarat stil scotian. Au pierdut cu 1-0, dar s-au calificat in runda a treia", noteaza publicatia britanica.

5 noiembrie 1986 e data la care a avut loc meciul dintre Universitatea Craiova si Dundee, incheiat cu 1-0, dupa un gol reusit de Bita, in minutul 58.

Victoria oltenilor n-a fost insa suficienta, iar Dundee avea sa ajunga pana in finala acelei editii, pe care a pierdut-o dupa o dubla mansa cu IFK Goteborg, scor 1-2.

I.G. ...citeste mai departe despre "O echipa scotiana, ingrozita de saracia din Romania: Dezvaluirile facute in The Guardian" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dundee vizita Romania saracie , #Stiri Sport