O investitie de viitor!

Joi, 09 Aprilie 2015, ora 09:45
1244 citiri
O investitie de viitor!

Investitia companiilor in publicitate si in imaginea lor reprezinta astazi mai putin decat o foaie de hartie si un buget schitat cu diferitele canale de comunicare.

Putine firme se gandesc, insa, sa faca investitii pe termen lung, de exemplu implicarea companiei in sustinerea de activitati sportive care sunt apropiate de spiritul echipei sau viziunea companiei si, de ce nu, in asocierea companiei in proiecte ecologice cum ar fi echiparea parcului auto cu instalatii auto GPL care ar impacta direct nivelul de poluare.

Compania AGR Autogas Group este intr-un proces de redirectionare a eforturilor si se concentreaza tot mai mult pe sustinerea performatiei in sport, in tehnologie pentru domeniul auto GPL dar si pe crearea de proiecte eco care vizeaza in principal scaderea emisiilor poluante.

Compania investeste in viitor, investeste in tineri, investeste in sport, investeste pentru a performa, pentru ca produsele oferite - instalatiile GPL AGR - sa reprezinte o investitie pe termen lung si pentru a performa pe toate tipurile de autoturisme.

In weekend-ul 4-5 martie a avut loc Campionatul National de Taekwondo la Juniori si Seniori pentru toate categoriile de varsta clasa A si B. Evenimentul a avut loc la Slatina, in sala de sporturi a Liceului cu Program Sportiv, in zilele de Sambata pentru Juniori si Duminica pentru Seniori. La acest eveniment au participat 240 de luptatori de toate varstele si din toate colturile tarii. MonteazaGPL.ro sustine inca o data performanta find sponsorul oficial al acestui eveniment minunat.

"Este pentru prima data cand asist la o competitie de Taekwondo si sunt placut surprins sa aflu ca acest sport este bine organizat la nivel national si ca prin invatamintele, deprinderile si educatia sportiva pe care o promoveaza, formeaza caractere puternice care ajung sa concureze la nivel international", spune Silviu Raicea - Director Comercial

Despre AGR Autogas Group

AGR Autogas Group a luat fiinta in anul 1999 avand ca principal obiect de activitate omologarea si importul, instalatiilor auto de gaz precum si, montajul, distributia si asigurarea suportului tehnic pentru intreaga retea nationala de service-uri partenere.

AGR Autogas Group a infiintat in Bucuresti cel mai mare Centru de Conversie GPL din Sud Estul Europei. Firma detine o echipa valoroasa de specialisti in domeniu care dezvolta permanent produsele, scolarizeaza service-urile partenere, testeaza si omologheaza produsele noi.

Prin efectuarea testelor si incercarilor la Registrul Auto Roman, AGR Autogas Group a obtinut un numar de 17 Licente si Certificate de Conformitate pentru instalatiile auto GPL importate, fiind in masura sa propuna pe piata din Romania instalatii GPL auto pentru toate tipurile de autoturisme, incluzand aici si autoturismele de ultima generatie echipate cu motoare avand nivel de emisii poluante Euro4, Euro5 si Euro 6 cu putere intre 28 kw si 430 kw.

In acest moment detinem pozitia de lider pe acest segment de activitate, fapt datorat unui volum mare de vanzare si a calitatii produselor oferite, precum si datorita oferirii unui suport tehnic post vanzare.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

#AGR Autogas Group, #investitie in viitor, #Campionatul National de Taekwondo , #Stiri Sport