O persoana cu legaturi islamiste, retinuta dupa exploziile de la Dortmund. Vezi reactia lui Merkel si ce a mai descoperit politia

Miercuri, 12 Aprilie 2017, ora 15:30
3122 citiri
O persoana cu legaturi islamiste, retinuta dupa exploziile de la Dortmund. Vezi reactia lui Merkel si ce a mai descoperit politia
Foto: Hepta

O persoana a fost retinuta miercuri fiind suspectata de producerea exploziilor care au avut ca tinta autocarul formatiei Borussia Dortmund, inaintea meciului cu AS Monaco, din Liga Campionilor.

Anuntul a fost facut miercuri dupa-amiza de purtatorul de cuvant al Procuraturii Germane, Frauke Kohler, in cadrul unei conferinte de presa tinuta la Karlsruhe.

"Doua persoane cu legaturi islamiste se afla in centrul investigatiei", a declarat Kohler, care a dezvaluit si ca una dintre ele a fost deja retinuta.

Kohler a mai precizat ca "scrisoarea gasita in apropierea locului exploziilor contine mesaje islamiste", ca "explozibilul continea metal", dar si ca "motivul ramane inca necunoscut".

Altfel, cancelarul german Angela Merkel s-a declarat "consternata de acest atac, dar usurata ca nu s-a soldat cu victime".

Politia germana ofera primele detalii despre atacul asupra autocarului echipei Borussia Dortmund

Marc Bartra, operat

Fundasul spaniol al celor de la Dortmund, Marc Bartra, ranit dupa exploziile de marti seara, a fost operat la incheietura mainii si, in prezent, se recupereaza in spital.

Aparatorul in varsta de 26 de ani a fost ranit de bucatile de geam sparte in urma exploziilor.

Intalnirea dintre Borussia Dortmund si AS Monaco, din prima mansa a sferturilor Ligii Campionilor, a fost amanata dupa ce trei explozii au avut loc, marti seara, in apropierea autocarului echipei germane.

Mai multe geamuri ale autocarului au fost sparte in urma celor trei explozii, produse cu doar cateva minute inainte ca echipa sa ajunga la stadion

Partida Dortmund-Monaco din Liga Campionilor, amanata dupa 3 explozii petrecute langa autocarul echipei germane

Intalnirea dintre Borussia Dortmund si AS Monaco a fost reprogramata pentru miercuri, la ora 19:45.

Partida va putea fi urmarita in direct pe site-ul Ziare.com.

I.G. ...citeste mai departe despre "O persoana cu legaturi islamiste, retinuta dupa exploziile de la Dortmund. Vezi reactia lui Merkel si ce a mai descoperit politia" pe Ziare.com

#Explozii autocar Dortmund, #persoana retinuta explozii Dortmund , #Stiri Sport