ONJN a inceput sa acorde amenzi pariorilor

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 12:09
1190 citiri
ONJN a inceput sa acorde amenzi pariorilor

Un membru PariuriX.com, cea mai activa comunitate de pariori din Romania, a publicat o imagine cu amenda primita de la ONJN pentru ca a pariat online pe un site nelicentiat.

Astfel, unul dintre utilizatorii site-ului PariuriX.com a fost instiintat telefonic, in cursul saptamanii trecut, ca trebuie sa se prezinte marti la sediul ONJN din Bucuresti.

Cand a ajuns acolo i s-a prezentat pariu cu pariu tot ceea ce a jucat in perioada 10-30 septembrie la Bet365. Respectivul a incasat amenda minima, de 5.000 lei, asta desi cei de la ONJN i-au spus ca a avut un rulaj care se situeaza in Top 200 din Romania la Bet365 in perioada amintita mai sus.

Din cate se pare, sunt peste 56.000 de persoane amendate. Aceeasi persoana care a postat amenda pe forumul comunitatii a spus ca langa el mai era si un jucator la un site de poker, care a fost de asemenea amendat pentru un rulaj de 7.000 de euro.

"Treaba sta cam asa... am primit amenda 5000 lei pe care o pot contesta in 15 zile. Eu stiu doar rulajul, nu depuneri, nu retrageri. Si am aflat si ceva inedit, ca sunt in top 200 Romania cu rulaj de 123 de mii de lire. Din 10-30 septembrie si au zis ca sunt 56 de mii de amenzi... mai era unu langa mine cu un rulaj de 7.000 de euro pe nu stiu ce site de poker", spune utilizatorul Zapp pe PariuriX.com.

Discutiile pe forum s-au intensificat iar comunitatea asteapta un comunicat oficial de la ONJN care sa aduca lumina in acest caz. Intrebarea forumistilor este: Au inceput sa aplice amenzi sau nu?

Mai multe detalii puteti afla pe forumul pariurix.com, unde doar in ultimele 24 de ore s-au publicat peste 1000 de mesaje de la pariori din toate orasele din tara si nu numai.

***

Prin Pariurix.com, cei care doresc sa parieze online legal o pot face la agentia de pariuri Unibet, beneficiind de un bonus exclusiv de 100%. (LICENTA obtinuta prin Decizia Nr. 2164 din 28.08.2015)

UNIBET a casigat in 2015 2 premii IGA - International Gaming Awards. Unul pentru cea mai buna agentie de pariuri sportive online si un premiu pentru cel mai bun serviciu de pariuri live online.

DOAR PRIN PARIURIX.COM ai un bonus exclusiv de 100% in loc de 50% sub forma de pariu gratuit. Astfel, daca pierzi primul pariu, pana la 150 de lei, iti primesti bani inapoi.

Link-ul special pentru a primi de doua ori mai multi bani dupa inregistrare este: https://pariurix.com/links/bonus-unibet.php

#amenda ONJN pariuri, #amenda pariuri site nelicentiat, #site pariuri licentiat , #Stiri Sport