ONJN a inceput sa acorde amenzi pariorilor

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 12:08
1041 citiri
ONJN a inceput sa acorde amenzi pariorilor

Un membru PariuriX.com, cea mai activa comunitate de pariori din Romania, a publicat o imagine cu amenda primita de la ONJN pentru ca a pariat online pe un site nelicentiat.

Astfel, unul dintre utilizatorii site-ului PariuriX.com a fost instiintat telefonic, in cursul saptamanii trecut, ca trebuie sa se prezinte marti la sediul ONJN din Bucuresti.

Cand a ajuns acolo i s-a prezentat pariu cu pariu tot ceea ce a jucat in perioada 10-30 septembrie la Bet365. Respectivul a incasat amenda minima, de 5.000 lei, asta desi cei de la ONJN i-au spus ca a avut un rulaj care se situeaza in Top 200 din Romania la Bet365 in perioada amintita mai sus.

Din cate se pare, sunt peste 56.000 de persoane amendate. Aceeasi persoana care a postat amenda pe forumul comunitatii a spus ca langa el mai era si un jucator la un site de poker, care a fost de asemenea amendat pentru un rulaj de 7.000 de euro.

"Treaba sta cam asa... am primit amenda 5000 lei pe care o pot contesta in 15 zile. Eu stiu doar ...citeste mai departe despre "ONJN a inceput sa acorde amenzi pariorilor" pe Ziare.com

#amenda ONJN pariuri, #amenda pariuri site nelicentiat, #site pariuri licentiat , #Stiri Sport